Blogs, Nieuws & Inspiratie

Terug naar overzicht

Maak kennis met…

Door: Hamer en Hark
Gepost op: 12-6-2023

Titel Blog

Maak kennis met deze boomhutten bouwer!

Wat is je naam en hoe oud ben je? Vertel kort iets over jezelf...
Mijn naam is Jorrit Hartmans en ik ben 21 jaar. Een spontane, gezellige jonge gast. Ik hou veel van buiten zijn en plezier maken. In mijn vrije tijd vind ik vissen en fitnessen leuk.

Sinds wanneer werk je bij Hamer en Hark?
Ik werk sinds oktober 2020 bij Hamer en Hark. Daarvoor heb ik bouwkunde gestudeerd in Vlissingen en daarna heb ik nog een Timmermans opleiding in Goes gevolgd. Ik ben verhuisd naar Tilburg om bij Hamer en Hark te kunnen werken. 

Wat vindt je leuk aan je werk?
Het creatief bezig zijn en het buiten zijn. Op locatie aan het werk zijn voelt net als een vakantie. Het leukste is wanneer je iets gemaakt hebt voor de kinderen en hun blije gezichten terug ziet terwijl ze in de boomhut spelen. Het is als een kinderdroom in vervulling laten gaan.

Mijn favoriete gereedschap is...
Een kettingzaag. Een grove machine waar je van alles mee kunt doen en ook nog eens lekker veel geluid maakt.

Waar kun je jou 's nachts voor wakker maken?
Naar Berlijn gaan. Ik vind Berlijn een mooie stad omdat iedereen lekker zichzelf kan zijn en daar bijna alles mag.

Mijn favoriete gerecht is...
Hertenbiefstuk met truffelsaus.