1. Afspraak op locatie

Om uw persoonlijke dromen en wensen voor uw boomhut, woonhut, tuinhuis, speeltuin of meubel in kaart te brengen en om samen te kijken naar wat Hamer en Hark voor u kan betekenen kunt u een afspraak met ons maken. WIj komen graag op locatie kijken. Een afspraak op locatie is geheel vrijblijvend. Wij komen blanco naar een plek of klant toe en beginnen telkens met een totaal nieuw ontwerp welke het best past bij het bedrijf, de personen of de plek.

volgende stap

2. Ontwerp en offerte

Na onze afspraak kan Hamer en Hark op basis van uw dromen, wensen en de mogelijkheden een ontwerp en offerte maken. Aan het maken van een ontwerp zijn kosten verbonden. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het ontwerp. Ter indicatie: ontwerp boomhut 600 Euro, ontwerp woonhut/tuinhuis 1200 Euro, ontwerp (natuur)speeltuin 1000 Euro en ontwerp meubel 400 Euro. Hamer en Hark stuurt het ontwerp en de offerte aan u op.

vorige stapvolgende stap

3. Definitief ontwerp

Samen bespreken we het ontwerp en de offerte. Eventueel kunnen er nog aanpassingen aan worden gedaan. Als we het samen eens zijn over het ontwerp en de prijs gaan we verder.

vorige stapvolgende stap

4. Bouwtekeningen, constructeur en vergunningen

Indien van toepassing verzorgt Hamer en Hark de bouw -en detailtekeningen, laten we de constructie doorrekenen en vragen we de nodige vergunningen aan.

vorige stapvolgende stap

5. Bouw en plaatsing

We maken samen met u een afspraak over de bouw en plaatsing. Wij bouwen een groot deel van onze boomhutten, woonhutten, tuinhuizen, speeltoestellen en meubels in onze werkplaats in Tilburg. Het monteren, afwerken en aanleggen gebeurt op de locatie.

vorige stapvolgende stap

6. Veiligheids certificaat

Als de boomhut, woonhut, tuinhuis of speeltuin in de openbare ruimte staat, is een veiligheidscertificaat (NEN-EN 1176) verplicht. Dit veiligheidscertificaat garandeert dat de boomhut, woonhut, tuinhuis of speeltuin voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Wij dragen zorg voor de certificering.

vorige stapvolgende stap

7. Onderhoud

Hamer en Hark gebruikt duurzame en stevige materialen en bouwtechnieken waardoor onze bouwwerken vele jaren meegaan. Doordat in sommige van onze bouwwerken levende bomen worden gëïntegreerd die langzaam doorgroeien is goed onderhoud van uw bouwwerk belangrijk. Ook kan het weer en intensief gebruik op termijn slijtage veroorzaken. Hamer en Hark voert voor een vaste prijs per jaar reparaties en onderhoud uit aan uw boomhut, woonhut, tuinhuis of speeltuin.

vorige stap